Om oss

Vi är Wästbygg Gruppen! Ett entreprenad- och projektutvecklingsföretag som har stor kunskap om att driva byggprojekt. Vi lägger stor vikt vid en schysst kultur och tror att goda relationer skapas genom att vara tillmötesgående och ärliga. Med professionalitet och hjärta skapar vi bättre livsmiljöer för fler.

Vi utvecklar själva...

En bit mark – men vad ska byggas där? Vårt projektutvecklings- bolag utvecklar områden och gör plats för bostäder, arbetsplatser och handel, allt för att bidra till ett levande och fungerande samhälle. Projektutveckling innebär att vi själva ansvarar för hela kedjan från markförvärv, tillståndsprocess och ända fram till en färdig byggnad. Antingen på egen hand eller i samverkan med en partner.

...vi hjälper andra

Ofta kommer andra till oss med det de vill bygga. Då hjälper vi dem! Vårt entreprenadbolag har lång erfarenhet och massor med kunskap. Vi bygger gärna i samverkan med våra beställare. Samverkan innebär att alla parter i byggprojektet arbetar som en gemensam organisation mot gemensamma mål och en gemensam budget. På så sätt kan vi på ett bra sätt ta till vara och utveckla varandras erfarenheter och kompetenser.

Mer om samverkan

En rolig historia

Allt började i Borås 1981. Samma år som Dallas hade tv-premiär i Sverige, Beyoncé och Zlatan föddes och Charles gifte sig med Diana. Då startade också Gunnar Ivarsson och Kjell Berggren Wäst-Bygg (bindestrecket slopade vi 2013). Där i begynnelsen arbetade Wästbygg främst med renovering och förädling av befintliga fastigheter i Borås och Ulricehamn...